Dec 15, 2012

TR Masterklas, 6. zadatak / TR Masterclass, 6th task

Evo ga i šesti zadatak za TR Masterklas. Trebalo je dodati nabore i valove na suknju, uz obavezni džep u šavu, a kopirajući zadati dizajn. 
Uopšteno uzev, ovo nije težak zadatak, ali mi je iz nekog razloga suknja zadala par problema. Tek iz trećeg pokušaja sam uspela da je sašijem. Pretpostavljam da je uzrok prezasićenje šivenjem. Ove nedelje sam baš dosta šila - prvo sam napravila dosta posteljine, zatim sam se zanimala prepravkom kaputa, pa sam onda prešla na ovu suknju. Do tada su leđa već počela da me bole od prekomernog sedenja, a pažnja mi potpuno popustila. I tako, namučih se oko jednostavnog dizajna. No, bitno je da sam stigla da ga završim na vreme, jer rok je sutra. 

Here's the sixth task for the TR Masterclass. We were supposed to incorporate gathers, flounces and an in seam pocket, following a given design.
Generally, this task wasn't particularly hard to do, but for some reason I had quite problems with the skirt. I managed to sew it in my third try. I suppose I was overwhelmed with sewing. You see, I've been sewing a lot this week - first I sewed a lot of bed sheets, then I worked on the coat refashion, and after that I started working on the skirt. At that point my back were already killing me from sitting too much, and I had problems with focusing on sewing. That's how I struggled with a simple design. Well,  it's important I managed to finish it in time, since the deadline is tomorrow.