Dec 6, 2011

Novo izdanje Sew News časopisa / A new issue of the Sew News magazine

Dok sam bila u Njujorku, dobila sam paket iz Kolorada, sa novim brojem Sew News časopisa. U ovom izdanju je prikazana moja AMC haljina (nerado priznajem da je haljina nastala po uzoru na haljinu koju sam videla u AMC butiku, te otuda naziv), kao i kompletne instrukcije za pravljenje kroja za istu. Haljina je relativno svečana, mada, zavisno od izbora materijala, može se napraviti i za svakodnevne potrebe. Kroj za ovu haljinu možete skinuti sa Downoad taba bloga, u veličini 38/40.

While I was in New York, I received a package from Colorado, containing a new issue of the Sew News magazine. This issue features my AMC dress (I have to admit - the dress was made after a dress I saw in a local AMC boutique, hence the dress' name), along with detailed instructions for drafting the dress pattern. The dress is rather formal, though it can be made as a casual dress, depending on a fabric choice. You can download a pattern for this dress, in size 38/40, from the Download tab of the blog.



Zamislite, iako mi je ova haljina jako draga, obukla sam je samo jednom! Napravila sam je za posebnu priliku, i nosila na svadbi moje drugarice. Od onda nisam našla adekvatnu priliku da je ponovo obučem...

Can you imagine, even though I like the dress very much, I wore it only once! I made it for a special occasion and wore it on my friend's wedding. But since then I haven't found an appropriate opportunity to wear it again.